У настоятеля монастиря з Володимира забрали водійські права на рік

24 Червня 2022, 14:20
У настоятеля монастиря з Володимира забрали водійські права на рік 679
У настоятеля монастиря з Володимира забрали водійські права на рік

Луцький міськрайонний суд Волинської області оштрафував на 17 тисяч гривень та позбавив права водіння автомобілем на один рік ігумена Трофима (Тараса Ханаса), настоятеля монастиря Дванадцяти Апостолів Володимир-Волинської єпархії..

Про це повідомляє пресслужба Фонду пам’яті Блаженнішого Митрополита Мефодія.

11 квітня 2022 року після 23 години патрульні Луцька затримали п’яним за кермом священника, який відмовився від проходження тесту на стан алкогольного сп’яніння на місці і не поїхав в наркодиспансер, а також не підписав протокол.

Поліція тоді підтвердила, що такий випадок був. Чоловік їхав під час дії комендантської години. Відмовився від проходження тесту на стан сп’яніння.

На нього склали адміністративний матеріал за керування у стані сп’яніння. Машину BMW520 чорного кольору доставили на спецмайданчик, яку й благополучно відразу на ранок і повернули власнику.

22 червня суддя у справі щодо Ханаса Тараса Степановича виніс рішення, визнавши ченця-п’яничку винним. Священнику призначено 17 тисяч гривень штрафу і заборонили йому керувати транспортом протягом року. 

Сам Тарас Степанович Ханас до суду не з’явився жодного разу. Тож провину не визнав і пояснень щодо обставин, як опинився добре «вмазаним» за кермом в комендантську годину не повідомив.

Читайте також: Поліція Володимирщини розшукала чоловіка, якого підозрюють у скоєнні особливо тяжкого злочину

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024