У Володимирі на облаштування укриттів виділили більше 7 мільйонів гривень

06 Липня 2022, 15:45
У Володимирі на облаштування укриттів виділили більше 7 мільйонів гривень 405
У Володимирі на облаштування укриттів виділили більше 7 мільйонів гривень

У Володимирі відбулося позачергове засідання виконавчого комітету. 

Розпочали засідання із внесення змін та доповнень до рішення міської ради «Про затвердження програми матеріально-технічного забезпечення військових частин Володимир-Волинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, проведення заходів територіальної оборони та комплектування військових частин, мобілізаційної підготовки і мобілізації в громаді на 2021-2025 роки», інформують у міськраді.

Як пояснила головна спеціалістка відділу з питань правоохоронних органів, оборонної і мобілізаційної роботи, цивільного захисту, надзвичайних ситуацій Ольга Хлопенюк, внесення змін у програму спричинене юридичними аспектами: військова частина набула статусу юридичної особи та розпорядника бюджетних коштів.

Про внесення змін та доповнень до Програми підтримки та розвитку надання вторинної медичної допомоги міста на 2019-2022 роки, затвердженої рішенням міської ради від 20.09 2019 №34/7 (зі змінами) проінформувала виконувачка обов’язки начальника відділу охорони здоров’я Олена Ткачук.

Далі розглянули внесення змін до бюджету Володимирської міської громади на 2022 рік. Серед них – виділення близько 600 тисяч гривень для управління соціальної політики, більше мільйона гривень – для забезпечення харчування військових, які перебувають на лікуванні у ТМО, та понад 7 мільйонів гривень – на облаштування укриттів у закладах дошкільної, загальної, загальної середньої та позашкільної освіти, а також дитячої художньої та музичної шкіл громади. 

Також члени виконкому розглянули питання про надання одноразових грошових допомог членам родин загиблих (померлих) учасників АТО/ООС, про надання одноразової грошової допомоги жителям громади на лікування та про виплату допомоги на поховання. 

Усі проєкти рішень були підтримані членами виконкому одноголосно.

 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024