У Володимирі розпочалося обговорення щодо перейменування вулиць громади

08 Липня 2022, 10:35
Володимир 480
Володимир

У Володимирській громаді оголосили початок проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць міста та сільських населених пунктів.

Протягом двох місяців спеціально створена робоча група провела ряд консультацій з науковцями, істориками, краєзнавцями та зібрала письмові звернення жителів вулиць, які підлягають перейменуванню. У результаті було сформовано список вулиць із пропозиціями нових назв, серед яких – історичні назви вулиць, а також прізвища відомих жителів, які мешкали у Володимирі у різні часи, видатні українські постаті, а також військові з’єднання, що дислокуються у нашому місті, а нині боронять країну у бою, йдеться на офіційному сайті міста. 

Зі списком вулиць та варіантами нових назв можна ознайомитись за посиланням https://volodymyrrada.gov.ua/perejmenuvannya-vulycz/

До кожної вулиці із напрацьованими варіантами нових назв жителі можуть висловлювати власні пропозиції. Прийматимуться пропозиції (зауваження) громадськості  письмово через ЦНАП, або на електронну пошту [email protected] до 10 серпня 2022 року відповідальною особою – начальником  відділу містобудування та архітектури управління містобудування, архітектури та комунальних ресурсів  виконавчого комітету міської ради Тарасом Кибою  (вул. Устилузька, 17, 2 поверх, телефон для довідок. 3-49-54).

Наголошуємо, що анонімні пропозиції та зауваження не приймаються!

Окрім цього, опитування думки громадськості відбуватиметься і в онлайні шляхом заповнення Google форми за посиланням  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeTl_-XQcPqKFfpGI7DRn54u-t6XtYZap-x3P1RdD9yKgYFGA/viewform

Громадське обговорення зібраних пропозицій та їх оприлюднення (на офіційному сайті міської ради в тому числі) відбудеться 9 вересня 2022 року в приміщенні ЦНАПу по вул. Устилузькій, 17 (2 поверх).

 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024