У Володимирі з комунальниками обговорили, як триває підготовка до зими

02 Серпня 2022, 12:00
Нарада з комунальниками 460
Нарада з комунальниками

У Володимирі перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук у перший день серпня провів робочу нараду з керівниками комунальних підприємств.

На робочій зустрічі обговорили темпи підготовки до зими та до нового опалювального сезону. Присутні керівники розповіли про тендерні закупівлі, стан підготовки підприємств до осінньо-зимового періоду, йдеться на сторінці КП «Полігон» у фейсбуці.

На робочій зустрічі йшлося також про виконання робіт з підключення котелень, впорядкування та ремонт дахів багатоповерхівок, підрізання дерев у парковій зоні, що біля ЗОШ №2.

Ярослав Анатолійович дав доручення керівникам комунальних підприємств продовжити роботи з облаштування укриттів в багатоповерхівках, встановити прилади обліку тепла у багатоквартирних будинках міста.

Окремо обговорили ремонт відвідної каналізації будинку №4, що по вулиці Івана Франка. Річ у тому, що сильна злива, яка була на вихідних, показала, що є проблеми з каналізуванням та відтоком дощової води від будинку. Перший заступник міського голови наголосив, що слід в найкоротші строки все це впорядкувати.

На робочій зустрічі також йшлося про початок поточного ремонту вулиць. Як повідомив перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук, стартуватимуть уже цього тижня із ремонту об’їзної дороги зі сторони Ковеля.

Також уже найближчим часом розпочинаються роботи з облаштування освітлення прибудинкової території багатоповерхівок на вулиці Карбишева. Володимиру Собіпану, директору КП «Полігон», яке й виконуватиме всі ці роботи, дано доручення пришвидшити початок робіт.

Перший заступник міського голови попросив активізувати роботу з безпритульними тваринами у місті. Останнім часом на території Володимира можна помітити все більше нечіпованих собак.

Ярослав Анатолійович попросив керівників підприємства покращити роботу з населенням, щодо розрахунків за комунальні послуги та надати посильну допомогу ОСББ під час виконання деяких робіт. Також було озвучене прохання представника міської влади допомагати комунальним транспортом представникам військових частин.

Читайте також: Вакансії на Володимирщині: скільки пропонують і кого шукають роботодавці

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024