У Володимирі у змаганнях зі стрітболу перемогла команда переселенців «Бандери»

15 Серпня 2022, 13:50
У Володимирі у змаганнях зі стрітболу перемогла команда переселенців «Бандери» 549
У Володимирі у змаганнях зі стрітболу перемогла команда переселенців «Бандери»

У Володимирі на минулому тижні відбулися спортивні змагання з нагоди відзначення Дня молоді. 

Через несприятливі погодні умови з анонсованих локацій заходи було перенесено до закритих приміщень. Організували змагання відділ молодіжної політики та спорту управління з гуманітарних питань та ДЮСШ ім. Олексія Зінкевича, інформують на сайті громади.

Так, об 11:00 у приміщенні МЦФЗН «Спорт для всіх» розпочались змагання з волейболу, які мали відбуватись на міському пляжі. У змаганнях  брали участь 7 команд з громади: «П’явки», «Спірети», «Еспада», «Нові плуги», «Маклапси», «Любителі», «Новосілки». За результатами 12 матчів змагань, суддею яких була Оксана Багницька, 4 місце посіла команда «Спірети”, 3 місце – команда «Еспада», 2 місце – команда «П’явки», 1 місце – команда «Любителі».

Цього ж дня у спортзалі школи №2 відбулися змагання зі стрітболу, у яких взяли участь 7 чоловічих та 5 жіночих команд. До спортивного заходу долучилась молодь з нашої громади, а також з числа внутрішньо переміщених осіб. За результатами чоловічих поєдинків «бронзу» виборола команда «Гайдаш», 2 місце посіла команда «ППО», а переможцями стали «Бандери» (з числа внутрішньо переміщених осіб). У підсумку жіночих поєдинків зі стрітболу 3 місце виборола команда «Трійка», 2 місце – команда «Байрактар» та першість – у команди «Гарт 4 А».

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024