У Володимирі більш як 160 школярів навчатимуться за сімейною формою

07 Вересня 2022, 09:10
У Володимирі більше 160 школярів навчатимуться за сімейною формою 410
У Володимирі більше 160 школярів навчатимуться за сімейною формою

Станом на 5 вересня у громаді Володимира до навчання приступили 4794 дитини, з яких 2827 – у змішаному форматі.

Окрім того, 167 дітей, більшість яких тимчасово перебувають закордоном, навчатимуться за сімейною формою, повідомив міський голова Ігор Пальонка 6 вересня на брифінгу з представниками місцевих ЗМІ, інформує Район.Володимир.

Очільник громади розповів, що відремонтовані укриття дали можливість розпочати навчання у змішаному форматі і 5 вересня учні громади вперше з часу початку воєнного стану повернулись за шкільні парти. 

Діти скучили за своїми однокласниками, тож охоче пішли до школи. Протягом дня відпрацьовували навчальну евакуацію, а після обіду була оголошена уже справжня повітряна тривога, під час якої усі учні та персонал оперативно спустились до укриттів. Сподіваюся, що тривог буде якомога менше, а наші діти і надалі матимуть змогу здобувати високі знання та якісну освіту. Станом на 5 вересня до навчання приступили 4794 дитини, з яких 2827 – у змішаному форматі,  іще 167 дітей, більшість яких тимчасово перебувають закордоном, навчатимуться за сімейною формою. Щодо організації навчання у ліцеї імені Цинкаловського, то наразі 485 учнів цього навчального закладу поки що навчаються дистанційно. Учора домовився з головою обласної ради про якомога швидше погодження надання укриття в гуртожитку Центру професійної освіти. Маю надію, що сьогодні буде підписаний дозвіл на користування даним укриттям і учні середніх та старших класів колишньої гімназії зможуть очно відвідувати уроки у приміщенні міжшкільного комбінату, – зазначив Ігор Пальонка.

Читайте також: У школах Володимира розпочалося навчання

 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024