Визначили переможця конкурсу на вивезення побутових відходів на території Володимирської громади

20 Вересня 2022, 14:45
Визначили переможця конкурсу на вивезення побутових відходів на території Володимирської громади 335
Визначили переможця конкурсу на вивезення побутових відходів на території Володимирської громади

Виконавчий комітет Володимирської міської ради у серпні прийняв рішення провести  конкурс з визначення виконавця послуг з вивезення (збирання, перевезення) побутових відходів на території Володимир-Волинської міської територіальної громади.

На конкурс, який відбувся 19 вересня, надійшло дві пропозиції від КП «Полігон» та КП «Заріччя», які й розглянула конкурсна комісія, йдеться на сторінці комунального підприємства у фейсбуці.

За результатами проведеного конкурсу, переможцем з надання послуг на вивезення  (збирання перевезення) побутових відходів на території Володимир-Волинської міської територіальної громади визначено комунальне підприємство «Полігон».

Як зазначила конкурсна комісія, дане комунальне підприємство відповідає кваліфікаційним вимогам, передбаченим конкурсною документацією, і може забезпечити надання послуг у відповідній якості та кількості.

Надавач послуг з вивезення (збирання, перевезення) побутових відходів на території Володимир-Волинської громади тепер обслуговуватиме ще й інші населені пункти, які входять до складу громади. А це села Заріччя, Федорівка, Новосілки, Суходоли, Орані, Ласків, Вощатин, Дігтів.

 

 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024