У Володимирі планують розпочати опалювальний сезон

01 Листопада 2022, 19:25
У Володимирі планують розпочати опалювальний сезон 857
У Володимирі планують розпочати опалювальний сезон
В оселях володимирчан планують уже найближчим часом планують включити опалення.
 
Про це міський голова Ігор Пальонка повідомив на своїй офіційній сторінці у фейсбуці.
 
Якщо вірити прогнозу погоди, то наступного тижня очікується суттєве зниження температури. Не секрет, що через відсутність опалення багато мешканців змушені обігрівати свої оселі електроприладами, створюючи ще більшу напругу в електричній системі країни. До мене надходять скарги і щодо підвищеної вологи та появи цвілі у квартирах містян. Тож, попри те, що середньодобова температура іще не знизилась до менш як 8 градусів тепла, розпочинаємо опалювальний сезон, аби до очікуваного похолодання, в оселях володимирчан уже було тепло, – йдеться у дописі міського голови.
Нагадаємо, що місяць тому опалювальний сезон у громаді розпочався із запуску теплопостачання у приміщеннях територіального медичного відділення та стаціонарного відділення терцентру. Також уже другий тиждень як у громаді опалюються заклади дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти. 
 
Ігор Пальонка висловив сподівання, що опалювальний сезон 2022-2023 пройде у громаді без надзвичайних ситуацій та аварій, чому сприятимуть попередньо виконані роботи з заміни обладнання та мереж теплопостачального підприємства.
Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024