Володимирські спортсмени вибороли перемоги та відзнаки на обласних змаганнях

08 Листопада 2022, 13:25
Володимирські спортсмени вибороли перемоги та відзнаки на обласних змаганнях 333
Володимирські спортсмени вибороли перемоги та відзнаки на обласних змаганнях

Упродовж минулих вихідних на Волині відбулась низка спортивних заходів та змагань, у яких узяли участь юні спортсмени з громади Володимира

Так, з 4 по 5 листопада у Горохівській КДЮСШ імені Олександра Баламута відбувся відкритий обласний турнір з боксу «Кубок Горохівщини-2022». Участь у змаганнях взяли вихованці відділення боксу Володимирської ДЮСШ імені Олексія Зінкевича, інформують у міськраді.

За підсумками двох днів змагань наші спортсмени посіли призові місця у своїх вагових категоріях: перші місця – Ерік Коржевич, Артур Мішаков, Ангеліна Мелех, Яна Островук, Богдан Білецький, Давид Семко, Станіслав Ковтун, Ярослав Сабадаш, Михайло Серьогін, Олександр Змєєв, другі місця – Рувім Нагорнюк, Тімур Мішаков, Вікторія Древінська, Олександр Поздняков, Зубко Станіслав, Анатолій Саган.

Переможці та призери змагань нагороджені дипломами та медалями. Готували спортсменів до змагань тренери Володимирської ДЮСШ імені Олексія Зінкевича – Юлія Семко та Віктор Смичук.

5 листопада у Луцьку на базі обласної дитячо-юнацької спортивної школи відбувся відкритий чемпіонат ОДЮСШ з баскетболу серед дівчат 2009 р.н. та молодших. Участь у змаганнях взяли вихованці відділення баскетболу Володимирської ДЮСШ імені Олексія Зінкевича.

Переможцями турніру стала команда ліцею села Суходоли (тренер Володимир Борис), а команда Володимира (тренер Віра Кондисюк) посіла третє місце. Переможці та призери змагань нагороджені кубками та медалями.

Вітаємо спортсменів, їх тренерів та бажаємо нових перемог.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024