У Володимирі презентували виставку Ігоря Мацюка «Творче асорті»

27 Листопада 2022, 09:25
У Володимирі відбулася презентація виставки місцевого художника 1159
У Володимирі відбулася презентація виставки місцевого художника

Днями в історичному музеї імені О. Дверницького у Володимирі відбулася презентація виставки Ігоря Мацюка «Творче асорті». 

Митець з Володимира працює у живописі і графіці. Кожна з його робіт – оригінальна і неповторна – йдеться на сторінці історичного музею у фейсбуці.

Особливо цікавим у митця є цикл присвячений церквам княжого міста. Роботи художника – дуже реалістичні. Окрема тема – дружні шаржі Ігоря Мацюка, на них можна побачити багатьох відомих людей нашого міста і Волині.

На презентацію виставки підтримати митця прийшла дружина Наталя. Своє захоплення творчістю художника висловили заступник міського голови Андрій Гудим, наставник, багаторічний директор художньої школи Адам Михалик, колега, народна майстриня Євгенія Ромащук, друзі художники – Микола Черняк, Олександр Ромащук, Валерій Приступа.

 Гарним доповненням до розповіді були світлини із родинного архіву митця. Гарно звучали мелодії на гітарі, які виконав музикант, викладач Володимирської дитячої музичної школи Вадим Бабенко.

Шанувальників мистецтва запрошують відвідати історичний музей, оглянути картини Ігоря Мацюка, а при бажанні і придбати котрусь з них. Частина від отриманої виручки буде передана на потреби Збройних Сил України, 

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024