У громаді Володимира цьогоріч зафіксовано 24 випадки вчинення насильства у сім’ї

29 Листопада 2022, 19:15
У громаді Володимира цьогоріч зафіксовано 24 випадки вчинення насильства у сім’ї 833
У громаді Володимира цьогоріч зафіксовано 24 випадки вчинення насильства у сім’ї

Щорічно з 25 листопада до 10 грудня проводиться Всеукраїнська кампанія «16 днів проти насильства» з метою привернення уваги до проблем подолання насильства в сім’ях, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок. 

З цієї нагоди у Володимирській міській раді відбулось засідання координаційної ради з протидії домашнього насильства, інформують на сайті громади.

Під час засідання, яке очолив заступник міського голови Андрій Гудим, члени координаційної ради обговорили алгоритм дій надання допомоги при вчиненні насильства,  функціонування мобільної бригади з протидії домашньому насильству, а також узгодили план заходів, які проводитимуться цьогоріч у межах всеукраїнської кампанії.

Серед запланованих заходів: профілактичні рейди по сім’ях, які опинились у складних життєвих обставинах у зв’язку із домашнім насильством, виховні години у закладах освіти громади, розміщення інформаційних стендів із зазначеним алгоритмом дій при скоєнні насильства. 

Зазначимо, що цього року у Володимир-Волинській міській територіальній громаді офіційно зафіксовано 24 підтверджені випадки вчинення насильства у сім’ї.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024