У Володимир привезли два потужних генератори

02 Грудня 2022, 18:10
У Володимир привезли ще два потужних генератори 863
У Володимир привезли ще два потужних генератори

У Володимирі за кошти міського бюджету для потреб КП «Володимиртепло» придбали додаткових два потужних генератори.

Таким чином у місті планують забезпечити необхідний температурний режим в багатоповерхівках володимирчан, незважаючи на графіки відключень електроенергії, інформує на своїй сторінці у фейсбуці перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук.

Генератори мають потужність 20 кВт і забезпечуватимуть роботу котелень, що на вулицях Шевченка, 73 та Котляревського, 10. 

Другого грудня на сесії Володимирської міської ради з резервного фонду вже виділили кошти на пальне для цих генераторів.

Як повідомив перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук, у другій декаді грудня для потреб міста ще надійдуть генератори. Для безперебійної роботи міських котелень залучені всі генератори з інших комунальних підприємств, які наразі не використовуються. 

Ряд генераторів, що надійдуть у грудні, планують використовувати задля підсилення насосного обладнання у багатоповерхівках міста. 

«Міська влада робить усе задля того, аби і вода і тепло надходили до  всіх поверхів житлових будинків», зазначив перший заступник очільника громади.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024