У Князівській бригаді відбулися урочистості з нагоди восьмиріччя створення військової частини

12 Грудня 2022, 19:20
У Князівській бригаді відбулися урочистості 945
У Князівській бригаді відбулися урочистості

В 14-ій окремій механізованій бригаді імені князя Романа Великого, яка знищує ворогів на фронті, відбулися урочистості з нагоди 8-річчя створення військової частини.

Про це повідомляють на сторінці бригади у фейсбук.

Командир бригади полковник Олександр Охріменко, вітаючи особовий склад із Днем народження бригади, подякував кожному із воїнів за службу, за те, що творять історію нашої військової частини і України.

Князівські воїни також приймали вітання від голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, начальника Головного управління Національної поліції в Харківській області генерала поліції третього рангу Володимира Тимошка, від представників вищих штабів.

Сотні військовослужбовців були нагороджені державними та відомчими нагородами, відзнаками командира 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого, відзнаками територіальних громад із різних регіонів України, пам’ятними та цінними подарунками.

Привітав побратимів і військовий оркестр Князівської бригади та давня добра подруга, улюблена виконавиця захисників України, Христина Панасюк.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024