Весілля на Районі: у День закоханих у княжому місті одружилось кілька пар

15 Лютого 2018, 18:28
4018

Традиційно один з найважливіших днів у житті - одруження - планується заздалегідь, тому у молодих є достатньо часу для вибору ідеальної дати.

Проте 14 лютого - День Святого Валентина - особливий день, сповнений чудес, любові, теплих почуттів, - розповідає Алла Войтюк, начальник Володимир-Волинського міського відділу ДРАЦС ГТУЮ у Волинській області. - Саме цього дня у романтичній атмосфері в нашому відділі зареєстрували свій шлюб шість пар молодят. Бажаємо їм кохання та процвітання їхнім молодим сім'ям. І нехай цей день стане для них особливим та докорінно змінить їхнє життя.

14 лютого, як анонсувалося, урочистості для весільних пар у Володимир-Волинського міському відділі ДРАЦС тривали аж до опівночі.

Слід зауважити, що вперше у Володимирі молодята брали шлюб біля символічної лавки кохання, яка була встановлена неподалік відділу ще минулоріч.



Романтична музика, валентинки, повітряні кульки, святкова ілюмінація...Все це створило того вечора прекрасну романтичну атмосферу як для самих молодят, так і для гостей, які прийшли того дня привітати винуватців свята.




Дві пари того дня урочисто подали заяву на реєстрацію шлюбу.


2

Чимало зусиль задля того, аби надати місцю, де розписувались молодята, певного святкового антуражу, приклали самі працівники Володимир-Волинського міському відділі ДРАЦС на чолі зі своїм керівником Аллою Войтюк.









 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024