У Володимирі підрядники засмітили прибудинкову територію

08 Лютого 2023, 14:30
У Володимирі підрядники засмітили прибудинкову територію 497
У Володимирі підрядники засмітили прибудинкову територію

У Володимирі, під час обстеження території міста щодо дотримання Правил благоустрою, інспектори муніципальної варти натрапили на засмічену прибудинкову територію одного з багатоповерхових будинків міста. 

Під час виконання робіт з утеплення житлового будинку, що на вул. Луцька, 154, по всій прибудинковій території порозкидали будівельні матеріали та будівельні відходи, що вже припали снігом. Пересуватися прибудинковою територією не лише важко, а й небезпечно, інформують на сторінці муніципальної варти у фейсбуці.

Підрядники та голова ОСББ знехтували Правила благоустрою міста. Відповідно,  інспектор муніципальної варти видав припис, з вимогою привести до ладу прилеглу до будинку територію, створити комфортні та безпечні умови для пересування пішоходів.

У муніципальній варті звертають увагу, що у разі невиконання умов припису, відповідальних буде притягнуто до адміністративної відповідальності згідно зі ст.152 КУпАП, що тягне за собою накладення штрафу від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024