Унікальність та надійність iPhone 13 Pro Max у стані б/у

15 Лютого 2023, 14:45
iPhone 13 Pro Max 387
iPhone 13 Pro Max

Продаж смартфону iPhone 13 Pro Max закінчився відносно недавно з появою 14 моделі, але пристрій не перестає бути актуальним. Телефон багатофункціональний і практичний, надійний і відрізняється стабільною якістю. Він, як і раніше, відповідає багатьом тенденціям і правилам ринку, є відмінним помічником для студента, школяра, підприємця і навіть для професійного фотографа.

Той, хто не може купити новий пристрій, намагається вибирати телефон, який раніше використовувався. При правильному підході можна знайти смартфон у хорошому стані з працюючими всіма функціями та можливостями. Залишається купити айфон 13 про макс бу, аналізуючи заздалегідь діапазон цін. Іноді вдається придбати смартфон практично в новому стані, особливо якщо він дбайливо експлуатувався, використовувався чохол, а також захисне скло або плівка.

Особливості iPhone 13 Pro Max

Всі переваги та характеристики флагмана є ключовими причинами для його покупки. Необхідно заздалегідь ознайомитися з усіма особливостями пристрою, щоб зробити правильний вибір та купівлю:

  • стильний та оригінальний дизайн;
  • великий та багатофункціональний екран;
  • досить міцний та стабільний корпус;
  • великий об’єм внутрішнього сховища.

Нижче буде розказано докладніше про ключові характеристики та особливості, які вплинуть на остаточний вибір.

Зовнішній вигляд та дисплей

Особливих оригінальних змін у зовнішньому вигляді 13 модель не набула. Телефон виглядає як і пристрої попередніх поколінь. Корпус приємний на дотик, він сталевий і відрізняється високою міцністю. На вибір є кілька варіантів відтінків:

  • графітовий;
  • срібний;
  • золотистий;
  • блакитний.

Скляні панелі додатково захищають смартфон від потертостей внаслідок експлуатації та впливу механічних факторів.

Діагональ 6,7 дюймів, а дисплей Super Retina XDR OLED, який подарує відмінну яскравість, деталізацію картинки та високу якість відображення найдрібніших даних. Ємнісний мультитач моментально реагує на торкання людини.

Блок камер

Купити цей телефон потрібно тому, хто з великим задоволенням робить яскраві та оригінальні фотографії. Блок включає три камери із чутливими датчиками. В основі є світлодіодний спалах, автоматичний фокус і навіть подвійна стабілізація.

Фронтальна камера також подарує фотографії найвищої якості. Автоматичний фокус відсутній, що трохи ускладнює процес. У цьому випадку потрібно відточити свої навички і виявити всі найкращі вміння, щоб досягти кращого результату.

Де придбати телефон?

Великий вибір пристроїв пропонує інтернет-магазин «Техно Їжак», де запропоновані iPhone 13 Pro Max у різному стані. Є як ідеальні телефони, так і з невеликими слідами зношування та експлуатації. Вартість істотно відрізнятиметься, тому під свій бюджет завжди можна знайти ідеальне рішення.

 

Діє доставка регіонами України з оплатою різними способами. При виборі слід скористатися детальним описом та характеристиками, а також фотографіями для оцінки.

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024