У Володимирі завершують опалювальний сезон

11 Квітня 2023, 16:35
У Володимирі завершують опалювальний сезон 698
У Володимирі завершують опалювальний сезон

 У Володимирській громаді 12 квітня планують завершити опалювальний сезон.

Про це Район.Володимир стало відомо на щотижневій оперативній нараді, яка проходила під головуванням міського голови Ігоря Пальонки.

Комунальне підприємство «Володимиртепло» у середу 12 квітня планує завершити опалювальний сезон для всіх категорій споживачів, за виключенням обслуговування басейну в спортивному комплексі, який функціонуватиме до 1 травня. 

Також директор комунального підприємства Сергій Коба повідомив, що наразі триває робота зі встановлення загальнобудинкових теплових лічильників для споживачів.

Було озвучено, що 95% багатоквартирних будинків у Володимирі вже оснащені приладами обліку теплової енергії. У решти 5%  будуть встановлені лічильники тепла до початку наступного опалювального сезону. Роботи з облаштування приладами обліку багатоквартирних будинків проводитимуться власними силами комунального підприємства за кошти бюджету громади.

Керівник підприємства зазначив, що встановлення вузлів комерційного обліку дозволить мешканцям будинків у наступному опалювальному сезоні сплачувати за фактично спожиту теплову енергію.

Читайте також: Комунальне підприємство у Володимирі отримало новий генератор від «Говерли»

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024