Під час журналістського розслідування депутата Володимирської міської ради виявили в Куршавелі

15 Квітня 2023, 14:10
Депутат Володимирської міської ради Валерій Зінкевич 503
Депутат Володимирської міської ради Валерій Зінкевич

Депутата Володимирської міської ради від партії «Сила і честь», бізнесмена Валерія Зінкевича з дружиною помітили на одному з гірськолижних курортів Франції – «Куршевель».

Зафіксували політичного діяча на відпочинку під час новорічних свят. Про це йдеться у відеосюжеті «Української правди».

Під час журналістського розслідування на гірськолижному курорті журналісти видання з’ясовували, хто з українських політиків вирішив провести в «Куршевелі» новорічні свята. Працівники видання помітили чоловіка, дуже схожого на володимирського депутата Валерія Зінкевича. Розслідувачі звернулися за коментарем до політика. Журналісти поцікавились у політичного діяча, яким чином він зміг виїхати з країни.

«Я не розумію, по якому питанню ви до мене дзвоните і хто ви такий. Мені це взагалі нічого не говорить, я вас не знаю. Про що я можу з вами говорити? Ну, тоді всьо, пака», – прокоментував політик.

Довідково: президент України Володимир Зеленський своїм указом ввів у дію рішення РНБО про заборону виїзду за кордон українським високопосадовцям, правоохоронцям, суддям та іншим представникам державних органів влади. Тепер чиновники можуть виїхати за кордон лише у робоче відрядження, проте вони продовжують нехтувати рішенням Ради нацбезпеки.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024