У Володимирському педколеджі відбулись вибори директора

28 Квітня 2023, 13:00
Педагогічний фаховий коледж імені Агатангела Кримського ФОТО 493
Педагогічний фаховий коледж імені Агатангела Кримського

У Педагогічному фаховому коледжі імені Агатангела Кримського що у Володимирі відбулися вибори директора навчального закладу.

Голосування пройшло 27 квітня. Про це пише видання БУГ.

Участь у виборах брали усі педагогічні працівники коледжу, представники з інших категорій працівників та 22 студенти, яких напередодні обрали інші здобувачі освіти.

У коледжі створили виборчу дільницю, яку розмістили в укритті навчального закладу. Головою виборчої дільниці був Олександр Бігун. Організаційним процесом займався голова оргкомітету Олександр Юринець. Після закінчення голосування, працівники виборчої дільниці підрахували голоси.

Кандидат на посаду директора був лише один – діючий директор Микола Савельєв. Чоловік очолює коледж з 2001 року. Вибори у Володимирському педколеджі імені А. Кримського проходять раз на п’ять років, крайні мали відбутись у 2022 році, але через війну процес затягнувся. Пан Микола подав документи в область для реєстрації, щоб балотуватися на вакантну посаду.

На голосування зареєструвались 141 виборець, на самі вибори прийшли 134 людей. За результатами голосування 130 (92,2%) виборців проголосували за діючого керівника. Тож Миколу Савельєва переобрали на посаду директора Володимирського педагогічного фахового коледжу імені Агатангела Кримського Волинської області ще на п’ять років.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024