У Володимирі відремонтували три вулиці

09 Травня 2023, 18:00
Ремонт дороги у Володимирській громаді ФОТО 164
Ремонт дороги у Володимирській громаді

У Володимирській громаді розпочали ремонтні роботи твердого дорожнього покриття вулиць міста та сіл. Протягом минулого тижня підрядні організації завершили вкладання асфальту на трьох вулицях.

Підрядна організація ТОВ «Луцькавтодор-сервіс» облаштувала проїзд протяжністю 100 метрів від вулиці Липинського до Галицької у Володимирі. Також цей підрядник завершив вкладати тверде асфальтне покриття і на вулиці Праведників народів світу (колишня Солопа), що має протяжність близько 200 метрів. Про це пишуть на сторінці міськради.

У селі Заріччя відремонтували вулицю Затишну та розпочали підготовчі роботи до ремонту дороги на вулиці Лобачинській.

На всіх відремонтованих вулицях ще будуть укріплювати та облаштовувати узбіччя, які підсипатимуть щебеневою сумішшю.

Минулого тижня розпочали капітальний ремонт вулиці Сагайдачного, який включає заміну водопроводу, ливневої каналізації, облаштування нових тротуарів, зовнішнього освітлення та асфальтування на ділянці від перехрестя вулиці Незалежності до Шпитальної.

У провулку Вчительському розпочали підготовчі роботи перед укладанням шару асфальтного покриття та облаштуванням пішохідної доріжки, ливневої системи та мереж водовідведення.

Комплекс робіт з асфальтування та облаштування пішохідної доріжки проводився на вулиці Просвіти, яка з’єднує навчальні корпуси фахового технікуму. Окрім цього, на вулиці Олени Хохол виконали ямковий ремонт дорожнього покриття.

Довідково: цього року у громаді запланували відремонтувати близько двох десятків вулиць. Наразі уже повністю відремонтовано вулицю Галицьку.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024