Відбулася зустріч голови Володимирської міської ради Ігоря Пальонки з депутатом литовського сейму

17 Серпня 2023, 14:23
Зустріч голови Володимирської міської ради Ігоря Пальонки з депутатом литовського сейму Лаурінасом Кащюнасом ФОТО 247
Зустріч голови Володимирської міської ради Ігоря Пальонки з депутатом литовського сейму Лаурінасом Кащюнасом

У Володимирі відбулася зустріч голови Володимирської міської ради Ігоря Пальонки з депутатом литовського сейму Лаурінасом Кащюнасом, який спільно з колегами одними з перших почали відвідувати Україну відразу ж на початку повномасштабного вторгнення російської федерації.

Передусім поговорили про допомогу, якої потребують українські військові. Про це пише голова міськради Ігор Пальонка у своєму телеграмі.

«Пан Лаурінас, який нещодавно з народним депутатом Ігорем Гузем перебував на Сході у розташуванні полку «Азов», під великим враженням від зустрічі з воїнами цього легендарного військового з’єднання, з Андрієм Білецьким та іншими бойовими командирами. Тому як ніхто інший розуміє, наскільки важлива Україні будь-яка підтримка», – пише Ігор Пальонка.

Завдяки Лаурінасу Кащюнасу та його колегам Володимирській міській раді вдалось започаткувати партнерство з литовським містом Расейняй, у якому саме зараз перебувають на оздоровленні діти військовослужбовців з Володимирщини, за що ми щиро вдячні нашим литовським друзям.

Читайте також: Швеція виділить Україні новий пакет військової допомоги;

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024