У Володимирі вшанували пам'ять захисників України

29 Серпня 2023, 14:50
У Володимирі вшанували пам'ять захисників України 403
У Володимирі вшанували пам'ять захисників України

У Володимирі вшанували захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої країни.

Громадськість Володимирської громади спільно із рідними воїнів, які загинули у російсько-українській війні, вшанували та пом'янули загиблих Захисників. На знак вдячності за подвиг та відвагу, поклали квіти до дошки пам’яті, повідомляє журналістка Район.Володимир.

«Вклоняємося перед мужністю, силою та хоробрістю наших Героїв. Пам’ятаємо кожного, хто загинув у цій боротьбі. Шануємо і бережемо пам’ять про всіх, хто впродовж століть виборював незалежність України. Молимось за тих, хто нині боронить рідну землю від ворога», – закликали присутні на заході представники міської та районної влади, духовенство.

 Нагадаємо, 29 серпня – День пам’яті загиблих захисників України. Це не єдиний день у році, коли ми згадуємо, віддаємо шану, розповідаємо про тих, хто віддав життя, щоб відстояти Україну, її державність, незалежність і соборність. Але це особлива нагода для всіх у суспільстві разом зосередитися на пам’яті, шані і вдячності. Саме 29 серпня, бо з цією датою пов’язаний один із найтрагічніших епізодів російсько-української війни до повномасштабного вторгнення – вихід українських воїнів з оточення під Іловайськом у 2014 році. 

Читати такожЩо трапилося під Іловайськом. ВІДЕОІНФОГРАФІКА

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024