Культурні менеджери Волині набираються знань та досвіду у Володимирі

14 Вересня 2023, 15:37
У Володимирі навчали фінансовому менеджменту проєктів ФОТО 750
У Володимирі навчали фінансовому менеджменту проєктів

У Володимирі культурні менеджери з різних куточків Волинської області навчалися фінансовому менеджменту проєктів. Учасники дізнавалися, як зібрати дієву команду, написати цікавий сценарій, провести культурний захід так, щоб глядачі не заснули. Також дізнавалися про вже втілені культурно-мистецькі проєкти відомими культурними менеджерами Волині.

В рамках «Клубу культурних менеджерів» відбулося три заходи-зустрічі. Два проходили в серпні та, останній, –  8 вересня у Володимирі. На крайню зустріч зібрали велику аудиторію людей, які зацікавлені в розвитку культури. Про це повідомляє пресслужба Агенції регіонального розвитку Прибужжя.

Серед учасників заходу: працівники відділів та управлінь культури, краєзнавці, історики, митці та майстри, громадські активісти, молодь з Нововолинська, Ковеля, Луцька, Горохова, Ківерець, Любомля, Локачів та інших міст та населених пунктів. Всі заходи повністю безкоштовні для учасників.

Так, під час останньої зустрічі, перед присутніми виступили спікери: Віктор Корсак, Вікторія Жуковська та Павло Медина.

«Спочатку команда проєкту розуміла, що є ризики, адже офлайн разом у Володимирі може і не набратися тієї кількості учасників зустрічей клубу, на яку розраховували. Але, так сталося, що зустрічі зі спікерами видалися настільки актуальними, що під час кожної зустрічі до Агенції приходить більше 30 учасників заходу», – розповідає виконавча директорка Агенції регіонального розвитку Прибужжя, яка реалізовує проєкт «Клуб культурних менеджерів», Ірина Пикалюк.

Кому не вдалося прийти, можуть послухати спікерів у записі за посиланням: https://youtu.be/H7KUu7WE5sg?feature=shared.

Будь-який мешканець Волинської області може взяти участь у проєкті безкоштовно. Якщо ви бажаєте розвивати культуру своєї громади, ви культурний менеджер, представник громадської організації чи простий мешканець громади, який хоче бачити у майбутньому розвинену галузь культури у громаді – реєструйтеся у формі за посиланням  https://forms.gle/163v3ayrB6K5eumP9.

Довідково: проєкт «Клуб культурних менеджерів» реалізується за підтримки Українського культурного фонду – це про масштабування розвитку культури Волині. Він про те, що культура важлива, адже вона потрібна для національної ідентифікації, адже - це історія, духовне наповнення українців. Це те, що варто захищати і розвивати. І проєкт націлений саме на те, аби цей процес розвитку культури пришвидшити, навчивши культурних менеджерів. 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024