У Володимирі тривають ремонти вулиць та прибудинкових територій

17 Жовтня 2023, 20:39
Ремонт прибудинковик територій ФОТО 344
Ремонт прибудинковик територій

У Володимирі продовжуються планові роботи з ремонту доріг. Зокрема це вісім вулиць та дві прибудинкові території.

Ці роботи дозволять зберегти від подальших руйнувань дорожнє покриття та забезпечать комфортне пересування для мешканців. Про це пишуть на сторінці міськради.

На вулиці Ревуцького наразі тривають підготовчі роботи до вкладання асфальтного полотна протяжністю понад 600 метрів.

«Протягом двох тижнів на цій вулиці роботи будуть завершені. Цьогоріч виконано і низку ямкових ремонтних робіт на вулицях населених пунктів громади, але за літній період з’явились нові вибоїни, тому було вирішено провести ремонт найбільш аварійних ділянок», – Йдеться у публікації.

Капітальний ремонт триває на прибудинкових територіях по вулиці Ковельській 73, 102 та 104. Там проводять заміну старої каналізаційної мережі на нову. Управління інфраструктури разом з підрядниками врахували думку мешканців щодо збільшення паркомісць та збереження зелених зон. За сприятливих погодних умов у цьому році прибудинкові території будуть відремонтовані.

Також тривають роботи з вкладання тротуару на вулиці Зимнівській.

«Після перемоги буде завершений ремонт усієї вулиці зі встановленням нових зупинок та вкладанням фінального шару асфальтного покриття», – розповідає перший заступник міського голови Ярослава Матвійчука.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024