У селі Мельники горів будинок

01 Листопада 2023, 11:34
У селі Мельники горів будинок 352
У селі Мельники горів будинок

Минулої доби, 31 жовтня, рятувальники ліквідували три пожежі в оселях волинян.

Про це інформують Волинські рятувальники.

Увечері 31 листопада трапилася пожежа в дерев’яному житловому будинку в селі Мельники Шацької громади. О 22:16 горіння ліквідували рятувальники 11 ДПРЧ селища Шацьк. Імовірно, до пожежі призвело коротке замикання електромережі.

Близько десятої години вечора на лінію 101 надійшло повідомлення про пожежу в цегляному житловому будинку в селі Литовеж Володимирського району – горіли хатні речі та морозильна камера в кладовій житлового будинку, полум’я поширилося на облицювання стін і перекриття. О 22:46 силами рятувальників 6 ДПРЧ міста Нововолинська та 18 ДПРЧ селища Іваничі горіння було ліквідоване. Завдяки злагодженим діям працівників ДСНС вдалося запобігти перекиданню вогню на житлові кімнати. Імовірно, до пожежі призвело коротке замикання морозильної камери.

Опівночі рятувальники 21 ДПРП селища Голоби та працівники місцевої пожежної охорони села Радошин ліквідували ще одну пожежу в дерев’яному житловому будинку. Причина пожежі встановлюється.

Крім того, 31 жовтня рятувальники двічі виїжджали на проведення аварійно-рятувальних робіт, пов’язаних з ліквідацією наслідків дорожньо-транспортних пригод біля с. Буцинь на Ковельщині та біля село Мирне у Горохівській громаді.

Читайте також: На Шаччині з дороги в канаву злетіла автівка

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024