Жителі сіл Володимир-Волинської громади боргують понад 130 тисяч гривень комунальному підприємству

17 Листопада 2023, 17:39
Сміття. Фото ілюстративне 672
Сміття. Фото ілюстративне

Жителів громади просять вчасно розраховуватися за послуги КП «Полігон», аби підприємство мало змогу безперебійно надавати свої послуги.

Мешканці деяких сіл Володимир-Волинської громади боргують чималі суми і не платять роками за послуги, розповідають Район.Володимир на підприємстві.

Як повідомили на підприємстві, очолюють рейтинг боржників жителі села Заріччя. Вони заборгували за послуги КП «Полігон» майже 36 тисяч гривень. В ТОП-3 боржників мешканці вулиць: Нова, Героїв Майдану і Набережна (понад 5 тисяч грн боргу кожна), Лобачинська (4 407 грн боргу).

Понад 26 тисяч гривень за послуги КП «Полігон» боргують жителі села Суходоли. Понад 5 тисяч гривень заборгували жителі вулиць: Нововолинська, Незалежності, Польова, Молодіжна.
Жителі села Новосілки боргують комунальному підприємству майже 22 тисячі гривень. Зокрема найбільше заборгували жителі вулиці Лесі Українки (5820 грн) та мешканці вулиці Молодіжної (більш як 8 тисяч грн).
Мешканці Федорівки боргують КП «Полігон» більш як 16,5 тисяч гривень. Найбільший борг – у жителів вулиці Володимирської – 9 433 гривні, найменший – вулиці Набережної (420 грн). Є в селі вулиця, де взагалі немає заборгованості за послуги «Полігону». Жителі вулиці Шевченка станом на 1 листопада 2023 року повністю розрахувалися за послуги комунального підприємства.
Жителі села Ласків боргують підприємству понад 14 тисяч. Найбільший борг у мешканців вулиці Сонячної – 5208 гривень.
У Вощатині заборгували КП «Полігон» 8 361 гривню. Очолюють рейтинг боржників мешканці вулиці Євгена Гаврилюка – 2 371 гривня боргу.
Жителі села Дігтів загалом боргують підприємству більш як 7 тисяч гривень. Найбільшу заборгованість (майже 3,5 тисячі гривень) мають мешканці вулиці Центральної.
« Робота підприємства безпосередньо залежить від наявності запчастин, паливно-мастильних матеріалів, реагентів, реманенту, спецтехніки тощо. А ще плата за спожиті енергоносії і виплата заробітної плати працівникам. КП «Полігон» власними коштами оплачує всі ці складові. Це дає можливість підприємству забезпечувати споживачів якісними послугами та тримати у чистоті і порядку вулиці, сквери та парки громади», пояснюють на підприємстві.

КП «Полігон» також готове допомогти своїм споживачам вийти з боргової ями, оформити, наприклад, укласти договір про реструктуризацію боргу. Кажуть, головне – не ігнорувати проблему і не нарощувати борги.

На підприємстві також дякують тим, хто справно платить за послуги з вивезення ТПВ:

«Хочемо подякувати усім сумлінним і відповідальним жителям Володимир-Волинської громади за вчасну оплату послуг КП «Полігон». Ваша відповідальність та сумлінність дають можливість повноцінно функціонувати комунальному підприємству. Ми це цінуємо».

Нагадаємо, у Володимир-Волинській громаді для Комунального підприємства «Полігон» придбали нову техніку.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024