Володимир: координаційна рада підбила підсумки цьогорічного бюджету участі та визначила переможців

23 Листопада 2023, 19:20
Засідання Координаційної ради ФОТО 237
Засідання Координаційної ради

Відбулось засідання Координаційної ради з питань громадського бюджету (бюджету участі), під час якого підбили підсумки цьогорічного конкурсу проєктів та за результатами голосування визначили переможців.

Захід відбувся 21 листопада у Володимирі. Про це пишуть на сторінці Володимирської міської ради.

Під час засідання члени Координаційної ради розглянули підсумки голосування за проєкти бюджету участі, що були подані у 2023 році.

«Цього року за громадські проєкти проголосувало 1140 осіб, в тому числі й ВПО та всього було віддано 1918 голосів. Слід зауважити, що кількість мешканців, які взяли участь у голосуванні в цьому році, значно більша, ніж у попередні 2 роки, коли даний конкурс проводився», – поінформувала начальниця відділу економічного розвитку, проєктної діяльності та інвестицій Оксана Виваль.

За результатами засідання Координаційна рада затвердила перелік проєктів-переможців громадського проєкту (бюджету участі) в розрізі категорій. Серед «великих загальних» проєктів переможцями стали:

  • №21 «Пам’ятник Олександру Цинкаловському: скульптурна композиція з елементами благоустрою», автор Володимир Стемковський, проєкт набрав 259 голосів;
  • №16 «Парковка на вул. Ковельській поруч з ЗДО «Вишиванка», авторка Ганна Радкевич – 226 осіб.

В категорії «малі загальні» перемогли наступні проєкти:

  • №7 «Лавки Незламності: встановлення лавок із вмонтованими сонячними панелями для підзарядки гаджетів на вулиці Данила Галицького у місті Володимирі», авторка Дарія Поддубецька – 75 голосів;
  • №19 «Мотузкове містечко в парку «Княжий», авторка Тетяна Хомюк – 60 голосів.

В категорії «малі локальні» перемогли наступні проєкти:

  • №9 «Здорові малюки – запорука успішного міста», авторка Дарія Алєйнікова – 210 голосів;
  • №10 «Простір інтелектуального розвитку та дозвілля», авторка Ольга Повзун – 203 особи.

«Вітаємо авторів проєктів-переможців та висловлюємо вдячність усім мешканцям громади, які доєдналися до конкурсу бюджету участі шляхом подання та/або голосування за проєкти! Наголошуємо, що проєкти-переможці 2023 року будуть втілюватись у життя вже після Перемоги!», – йдеться у публікації.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024