Приймальне відділення Володимирського ТМО запрацює в оновленому статусі

05 Січня 2024, 15:10
Володимирське ТМО ФОТО 258
Володимирське ТМО

Приймальне відділення Володимирського ТМО запрацює в оновленому статусі як відділення екстреної медичної допомоги. У закладі проводять реконструкцію та ремонт приміщення.

Також зміниться і принцип прийому пацієнтів та їх розподілу. Про це пише голова Володимирської міської ради Ігор Пальонка.

Генеральний директор ТМО Тетяна Ващук провела екскурсію реконструйованим відділенням невідкладної допомоги для голови громади Ігоря Пальонки та народного депутата Ігоря Гузя.

Ремонт у приміщенні розпочали у грудні 2022 року. Кошти були виділені з бюджету Володимир-Волинської громади.

«Головна мета даного проєкту – створити комфортні умови для пацієнтів. В оновленому відділенні площею понад 2 тисячи метрів квадратних продумано все до найменших деталей: розподіл пацієнтів, наявність медичних блоків та заїзди для швидкої. Встановлено всі необхідні елементи безбар’єрності, тож відділення доступне для маломобільних груп населення», – пише Ігор Пальонка.

Завдяки новітньому обладнанню та кваліфікованому медперсоналу, хворим, які сюди поступатимуть у будь-який час доби, надаватимуть якісне обстеження і діагностику.

«Приємно відзначити, що окрім візуальних змін, які зазнала лікарня, значно посилено і кадровий склад медичного персоналу. Переконаний, що завдяки злагодженій співпраці з керівництвом лікарні зможемо і надалі покращувати якість медичних послуг», – Додає очільник громади.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024