Подбайте про майбутнє своєї сімʼї – переселяйтесь у ЖК «U HOME»

10 Січня 2024, 12:48
ЖК «U HOME» РЕКЛАМА 401
ЖК «U HOME»

Якщо ви у пошуках ідеального житла для своєї сім’ї, то вочевидь роздумували, що обрати – місто чи передмістя, квартиру чи будинок. Усі варіанти мають свої переваги та свої компроміси.

В «U Home» віднайшли унікальну точку рівноваги і спростили вам вибір. Розглянемо, чому!

Архітектура, що надихає

Житловий комплекс «U Home» концептуальний, в дизайн-коді архітектури є частинка духу та ідентичності нації. Вам приємно буде знаходитись і у холах, і на подвір’ї. Всі елементи проєкту – фасади, благоустрій, зони загального користування – витримані в єдиному колоритному стилі. Про все вже подбав забудовник, вам не потрібно витрачати час та кошти для створення благоустрою. Також малоповерхова забудова, як і за містом, не закриває від вас сонце та зорі. За великим вікнами тут – чудові світанки, відкрите небо та природа.

Власна інфраструктура

Створюючи комплекс, забудовники пропрацювали щоденні сценарії життя мешканців. Вам не потрібно витрачати час та ресурси для задоволення щоденних потреб. Продуктовий супермаркет зі свіжими овочами та духмяною випічкою, аптека, салон краси, різноманітні магазини, поштомат – все нове та знаходиться біля дому. В пішій доступності – школа, садочок та інша міська та транспортна інфраструктура. Доїхати до центру міста автомобілем займає 5 хвилин.

Дитячий простір майбутнього

Всі майданчики від компанії «Єврохолдінг» вирізняються своєю ігровою насиченістю, розвивають тіло і мозок дитини. Спільне подвір’я – це чудова локація для соціалізації найменших мешканців комплексу: друзі дитинства залишаються опорою та втіхою на все життя. Просто відкрийте двері і ваші діти опиняться в місці, де панує філософія безпеки та щасливого дитинства. І найважчим виявиться заманити їх назад у будинок. Подвір’я «U Home» – це красиве місце для комунікації мам, бабусь і татусів. Ви можете відпочивати та спілкуватись, поки ваш малюк грається з іншими дітками.

Красиво та безпечно

Те, чим ми дихаємо та у якому середовищі живемо, впливає на наше самопочуття та здоров’я. Територія подвір’я «U Home» закрита від авто. Паркінг доступний для всіх мешканців, але знаходиться поряд, за межами двору. Весною облаштовують місця, де ви зможете релаксувати та активно відпочивати. Одягайте кросівки і виходьте займатись спортом. Беріть книгу та емоційно розвантажуйтесь. Гуляючи, ви будете насолоджуватись зеленню протягом усього року, – забудовники поєднають хвойні, листяні, квітучі рослини, щоб дарували вам атмосферу краси та натхнення. Не забули і про зони прогулянок з домашніми улюбленцями, адже «U Home» – дім про те, що ви любите.

Зручний сервіс

Ви уявляєте, наскільки спрощує життя наявність керуючої компанії. Вам не доведеться шукати електрика чи сантехніка та відкладати свої плани на потім. Садівник приведе у порядок зелень, майстри полагодять при потребі вуличні меблі. Ваш дім впорядкований, підметені вулиці та вивезене сміття – усе доглянуте та охайне.

Контрольовані витрати

Найбільша помилка вважати, що на етапі купівлі та облаштування житла витрати закінчуються. Важливе усвідомлення подальшої експлуатації помешкання. Комунальні платежі в квартирі набагато нижчі, ніж в будинку, адже, наприклад, опалити навіть більшу квартиру легше, ніж окремий будинок. І, до того ж, «U Home» збудований з керамічної цегли, має утеплений фасад, енергоощадні вікна та індивідуальне опалення з теплою підлогою на лоджіях та санвузлах.

«U Home» – це дім, в якому жити та працювати, релаксувати та активно відпочивати – суцільне задоволення. Ви та ваша сім’я ще можете стати частиною родини «U Home» та насолоджуватись життям. 

«Ми активно будуємо, перша черга уже введена в експлуатацію, друга – 80% готовності. Чекаємо вас у консультаційному центрі на вулиці Левадна, 1», – кажуть забудовники. 

Деталі за номером телефону 050 77 22 022.

euroholding.net.ua/uhome/

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024