Митрополит УПЦ МП Онуфрій роздавав шоколадки у Зимненському монастирі

12 Січня 2024, 15:45
Божественна літургія ФОТО 588
Божественна літургія

Предстоятель Української Православної Церкви московського патріархату, Блаженніший Митрополит Онуфрій з різдвяним візитом на Волині.

У день молитовного шанування мучеників 14 тисяч младенців від Ірода у Віфлеємі вбитих, Блаженніший владика очолив літургію у Святогірській Успенській Зимненській ставропігійній жіночій обителі. Про це пишуть на сторінці монастиря.

Його Блаженству співслужили інші священники московського патріархату: митрополит Володимир-Волинський і Ковельський Володимир, вікарії Київської єпархії єпископ Ірпінський Лавр та єпископ Бородянський Марк, епископ Камінь-Каширський Афанасій духовенство монастиря та гості обителі у священному сані.

За богослужінням молилась настоятелька обителі ігуменя Стефана (Бандура) із сестрами обителі.

У молитві Предстоятель попросив у Бога перемоги українському народу, щоб Господь умудрив владу, зміцнив мужністю воїнів, та дарування миру нашій державі Україні. Традиційно для періоду після-свята на звершення Божественної літургії був звершений чин славлення. 

Наприкінці літургії Блаженніший Митрополит Онуфрій привітав ігуменю Стефану та сестер монастиря, паломників та вірян обителі з Різдвом Христовим та благословив волинську паству.

Після богослужіння митрополит Онуфрій роздавав вірянам шоколадки, за що йому цілували руку.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024