У Луцьку стартує будівництво нового житлового комплексу «Ренесанс» від «Єврохолдінг»

16 Січня 2024, 12:57
Житловий комплекс «Ренесенс» РЕКЛАМА 500
Житловий комплекс «Ренесенс»

Житловий комплекс «Ренесенс» – новий проєкт від компанії «Єврохолдінг».

Це логічне доповнення портфелю брендів компанії «Єврохолдінг», що зарекомендувала себе завдяки якісному будівництві, красивому озелененню та затишній атмосфері, що оточує мешканців.

«Ренесанс – нова історія, яку ми хочемо створювати спільно з вами. Світ змінився, ми змінились, змінились наші цінності та пріоритети. Ми вперто рухаємось вперед, щоб вибороти собі щасливе майбутнє. Хочемо бути в безпеці, насолоджуватись спокоєм, комфортом, надихатись красою. Наше пробудження та відродження – це про любов до себе, до оточення, це про віру в свою силу та працю, про нову естетику, про нестримний рух до ідеалу, до якісно нового рівня», – кажуть забудовники. 

Зарядитись красою

«Ренесанс» гармонійно вписується у проспект Відродження та ще більше наситить його життям. Мінімалістичні фасади, виконані в європейському стилі, панорамні вікна, природні тони. Творчість пронизує комплекс. Мистецтво усюди: на фасаді, на подвір’ї, впевнені, що надихнетесь та перенесете його і в квартиру. Бо воно зцілює, наповнює, заряджає на життя.

Ще більше безпеки та активностей

«Ренесанс» – місце, де можна видихнути та відчути себе у безпеці. Сучасні підземні паркінги, що якісно зберігатимуть авто та слугуватимуть укриттям для людей.

Усе – для зручностей мешканців. Сучасний внутрішній двір та дитячий майданчик, де можна спокійно насолодитись на самоті або ж в улюбленій компанії.

Все своє

Самодостатня інфраструктура, щоб закрити усі свої потреби: поїсти чи купити продукти додому, відпочити чи розважитись. Поряд школа, дитячі садочки, фітнес-центри, медичні заклади, банки – усе сприяє гнучкому та ефективному плануванню часу, дозволяє встигати все!

Створений вражати

Компанія «Єврохолдінг» має чималий досвід у сфері будівництва, тому комплектація у «Ренесанс» буде максимально продуманою і якісною:

  • Панорамні вікна з 6-ти камерним профілем та ламінацією, 2-во камерний мультифункціональний склопакет.
  • Індивідуальна система опалення з влаштуванням двоконтурного котла та радіаторів.
  • Тепла підлога в кухні та санвузлі.
  • Підключення квартири до електро-, газо- та водопостачання, відповідні лічильники.
  • Якісні стяжка та гіпсова штукатурка (шпаклівка).
  • Дизайнерські двері та надійні замки.
  • Швидкісні та безпечні ліфти.
  • Підземний та наземний паркінг, укриття.

Ренесанс – дім, де ви щодня будете створювати свій настрій.

Обирайте вже собі планування, площу, поверх, вигляд з вікна майбутньої квартири, а забудовники подбають, щоб наповнити ваше життя красою, щастям, комфортом та безпекою.

Локація ЖК «Ренесанс»: проспект Відродження, 32а.

Дізнатись деталі та придбати можна за телефонами:  099 902 0909, 067 448 27 27;

euroholding.net.ua

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024