У Володимирі з великим сольним концертом виступить Іво Бобул

27 Лютого 2024, 20:25
Іво Бобул АНОНС 255
Іво Бобул

З любов’ю до України та вірою у перемогу у Володимирі з великим сольним концертом виступить Іво Бобул.

Захід відбудеться 10 березня у Центрі культурних послуг. Початок події о 18:00, повідомили організатори Clever Production.

«Концертна програма матиме символічну назву «І буде день, і буде перемога!». Для шанувальників Іво Бобул готує всіма улюблені і знані хіти, нові композиції, написані вже під час великої війни в Україні. Не обійдеться також й без сюрпризів», – повідомляють організатори.

Іво Бобул – Народний артист не лише за званням, а й за визнанням народу. Багато пісень із його репертуару заслужено визнані золотими хітами естради, адже важко знайти в Україні людину, яка б їх не чула! Серед них «Розмова з тобою», «Душі криниця», «Місячне колесо», «Берег любові», «Якщо любиш – кохай», «На Україну повернусь», «Осінній сад», «Скрипалю», «Одна-єдина» та ще багато інших. 

«Артист, унікальний тембр голосу якого не сплутаєш із жодним іншим, запрошує у світ Її Величності Пісні! Тож чекаємо усіх на концерті Іво Бобула, який можна розділити з найріднішими та поспівати улюблених пісень разом. А ще, цей концерт – благодійний! Адже частина коштів піде на допомогу ЗСУ», – запрошують на концерт організатори Clever Production.

Квитки доступні за посиланням:
https://volodimir.karabas.com/ua/ivo-bobul-i-bude-den-i-bude-peremoga-18/order/

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024