У Володимирі благодійний фонд MK Foundation передав 37 автомобілів для 3-ї окремої штурмової бригади

08 Березня 2024, 15:31
Автомобілі для ЗСУ ФОТО 305
Автомобілі для ЗСУ

Благодійний фонд MK Foundation передав автомобілі на потреби ЗСУ. Уже вдруге церемонія передачі відбулась на площі Героїв у Володимирі за участі міського голови Ігоря Пальонки, начальника Обласної військової адміністрації Юрія Погуляйка, керівництва Володимирського району та директора благодійного фонду Олександра Осоки.

Приватний благодійний фонд MK Foundation, який заснував український бізнесмен Максим Кріппа разом із партнерами – розробниками гри S.T.A.L.K.E.R. та кіберспортивною організацією NAVI, передав 37 брендованих мікроавтобусів Volkswagen Transporter T5 бійцям 3-ої окремої штурмової бригади. Про це пишуть на сторінці міської ради Володимира.

«На фронті зберігається гостра потреба в автомобілях, адже під час ведення бойових дій чимало машин потрапляють під обстріли та знищуються. Без перебільшень, автівки на передовій є «розхідним матеріалом» та потрібні там не менше, аніж зброя. Саме від них часто залежать життя українських захисників та захисниць. Тож що більше ми передамо автомобілів на фронт, то більше життів наших військових ми врятуємо», – зазначив директор благодійного фонду.

Учасники заходу вшанували пам’ять полеглих воїнів, поклали квіти до дошки пам’яті. Також подякували бійцям 3-ї окремої штурмової бригади за захист, за вірну службу та гідне виконання військового обов’язку, побажавши їм повернутись якомога швидше із перемогою.

Довідково: загалом з часу початку повномасштабного вторгнення благодійниками MK Foundation передав сотні автомобілів для потреб збройних сил України. Тож на багатьох позиціях воєнного фронту можна зустріти сірі брендовані «течики» з написом S.T.A.L.K.E.R.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024