Володимир: відбувся міський етап змагань зі спортивного орієнтування «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги»

13 Березня 2024, 14:36
Змагання зі спортивного орієнтування ФОТО 123
Змагання зі спортивного орієнтування

У Володимир-Волинській громаді триває ІІ етап всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» серед учнів закладів загальної середньої освіти громади у 2023/2024 навчальному році під гаслом «Разом переможемо».

Змагання зі спортивного орієнтування проходило 12 березня у спортивному комплексі Володимирського ЦФЗН «Спорт для всіх». Про це пишуть на сторінці міської ради.

До організації та проведення змагань долучились працівники Волинського обласного центру національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства учнівської молоді Волинської обласної ради, які надали практичну допомогу у проведенні ІІ етапу змагань, застосовуючи електронну відмітку.

Участь у змаганнях взяли команди юнаків та дівчат із закладів загальної середньої освіти Володимир-Волинської міської територіальної громади: ліцей №2, ліцей №3, ліцей №5 імені Кореневського та гімназія №7.

Призові місця серед юнаків розподілились наступним чином:

  • І місце команда ліцею № 5 імені Кореневського;
  • ІІ місце – ліцей №3;
  • ІІІ місце – ліцей №2.

Призові місця серед дівчат розподілились наступним чином:

  • І місце посіла команда ліцею №5 імені Кореневського;
  • ІІ місце – ліцей №3;
  • ІІІ місце – ліцей №2.

Довідково: «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» – це змагання серед учнів України, метою яких є збільшення частки учнів та учениць, які постійно займаються фізичною культурою і спортом. 

У 2023-2024 навчальнім році всеукраїнські шкільні ліги планують провести до червня змагання з пʼяти видів спорту: баскетбол, волейбол, футзал, спортивне орієнтування та чирлідинг. На учнів очікує 5 етапів змагань на різних рівнях: шкільний, територіальний, районний, обласний та всеукраїнський.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024