У Володимир-Волинській громаді реалізовують проєкт для молоді «Імпульс»

20 Березня 2024, 14:42
Проєкт «Імпульс» 205
Проєкт «Імпульс»

Володимир-Волинська міська громада приймає участь у проєкті для молодіжних працівників та працівниць «Імпульс». Участь у проєкті приймають 10 громад Волинської області.

Партнерами проєкту є дві організації – громадська організація «Great Idea» та громадська організація «Молодіжний центр «Нові крила». Про це пишуть на сторінці міськради.

У рамках проєкту проведуть базовий та спеціалізовані тренінги програми «Молодіжний працівник», а також адвокацію молодіжної роботи. Партнерські організації уже визначали потреби та запити молоді у громаді з представниками органів місцевого самоврядування, молодіжними радами та самою молоддю. Ментор, який працюватиме протягом усього проєкту з громадою, провів першу зустріч для виявлення наявних проблем у впровадженні молодіжної роботи та планування подальшої спільної діяльності. 

«Проєкт розвиває молодіжну політику і робить можливим створення громадських ініціатив та об’єднань, спрямованих на розвиток молодіжної інфраструктури. А попереду ще більше ідей та ініціатив для розбудови майбутнього громад», – йдеться в дописі.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024