Володимирське ТМО презентувало проєкт розвитку лікарні на міжнародному форумі

22 Березня 2024, 15:20
Представники Володимирського ТМО ФОТО 290
Представники Володимирського ТМО

Представники Володимирського Територіального медичного обʼєднання презентували проєкт розвитку лікарні на міжнародному форумі у Бельгії.

Під час чисельних зустрічей з грантодавцями та представниками медичних закладів країн Європи, що прагнуть спільно розвивати медицину, Володимирське ТМО представило проєкт розвитку лікарні. Про це пишуть на сторінці ТМО.

«Такі заходи – це можливість не лише розповісти світу про українську медицину, а й нагадати, що війна в Україні триває», – пишуть на сторінці ТМО.

Як результат, тепер серед однодумців та потенційних партнерів ТМО – представники Македонії, Нідерландів, Німеччини, Словаччини, Норвегії, Бельгії, Естонії.

«Проєкт розбудови лікарні, який розпочався у 2020 році потребує і грантової підтримки в тому числі. Оновлені відділення, облаштування реабілітаційного центру, сучасне устаткування – це початок модернізації медичного закладу з урахуванням потреб лікарів і пацієнтів», – пишуть представники Володимирського ТМО.

Керівництво лікарні планує сполучити головний корпус лікарні з відділенням акушерства та гінекології. Також хочуть провести термомодернізацію, підвищення кваліфікації лікарів, співпрацю з фахівцями закордонних клінік.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024