На Володимирщині з днем народження привітали батька загиблого льотчика Сергія Хоміка

25 Березня 2024, 13:44
Із днем народження привітали батька загиблого військового ФОТО 126
Із днем народження привітали батька загиблого військового

На Володимирщині із днем народження привітали батька полеглого військового Сергія Хоміка – Ярослава.

З цієї нагоди 25 березня до іменинника завітав секретар Володимирської міської ради Іван Юхимюк, який привітав іменинника та вручив грошовий подарунок. Про це пишуть на сторінці міськради.

«Щиро зичимо вам, Ярославе Сергійовичу, міцного здоров’я, невичерпних життєвих сил та наснаги, більше радості та позитиву від онуків та лише гарних новин. І нехай якомога швидше настане довгоочікувана перемога, за яку поклав життя ваш син», – зазначив Іван Юхимюк у вітальному слові.

Довідково: 36-річний полковник Сергій Хомік, який був льотчиком І класу, командиром вертолітної ескадрильї, героїчно загинув 11 листопада 2022 року на Донеччині в районі с. Берестове, врятувавши побратимів ціною власного життя. Взірцевий екіпаж Хоміка з початку повномасштабного вторгнення  знищив сотні окупантів і десятки одиниць ворожої військової техніки на Донеччині та Харківщині. Спільно з підрозділами Сухопутних військ вертолітники звільнили кілька тимчасово окупованих населених пунктів. Похований Герой, у якого залишилися батьки, дружина та двоє дітей,  17 листопада 2022 року в його рідному селі Сусваль.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024