Представники Володимир-Волинської громади побували на передовій

25 Березня 2024, 14:31
Представники Володимир-Волинської громади побували на передовій ФОТО 166
Представники Володимир-Волинської громади побували на передовій

Голова Володимирської міської ради Ігор Пальонка разом із робочою групою здійснили поїзду на передову. Протягом кількох днів очільник із колегами відвідували військових на Харківщині та Донеччині.

До поїздки долучився заступник міського голови Ярослав Матвійчук , депутати Володимирської міської ради Андрій Принда та Тетяна Ващук. Підрозділам 14-ї ОМБр імені князя Романа Великого та 100-ї окремої бригади сил ТрО доставили та передали чергову партію допомоги. Про це пише голова Володимир-Волинської громади Ігор Пальонка.

«Йдеться про повнопривідний вантажний автомобіль Iveco, обладнаний для перевезення особового складу, 10 квадрокоптерів DJI MAVIC 3 Pro Fly More Combo, а також необхідні на фронті медикаменти, які привезли «сотці», – пише Ігор Пальонка.

«Князівській» бригаді передали мікроавтобус Volkswagen T4, який отримали з німецького Монгайма завдяки партнерам із Мальборка, а також 10 квадрокоптерів Mavic 3 Fly More Combo, зарядні пристрої до них, медикаменти, маскувальні сітки від волонтерів громадської організації «Крила матері», інструменти, серед яких бензопили та інші речі.

«Приємно було вкотре зустрітись з командуванням обох бригад та передати їм вітання з Волині, висловивши свою підтримку та вдячність за їхню стійкість та незламність у боротьбі за незалежну Україну. Дізнались під час спілкування з Олексієм Трубніковим та Русланом Ткачуком і про ті найбільш нагальні потреби, які надалі будемо намагатись закривати. Зокрема, щодо придбання квадрокоптерів та  засобів РЕБ», – додає очільник громади.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024