У Володимирському територіальному центрі привітали іменинників

26 Березня 2024, 15:30
У територіальному центрі привітали іменинників ФОТО 299
У територіальному центрі привітали іменинників

У Територіальному центрі міста Володимир з днем народження привітали двох іменинників.

Свій день народження святкують мешканці відділення стаціонарного догляду для постійного проживання – Христина Панасівна Самойленко, яка відзначає свій 95-річний ювілей, Віктор Нзузі, якому виповнився 61 рік. Про це пишуть на сторінці Територіального центру міста Володимир.

До привітань долучились заступниця начальника управління соціальної політики Алла Кузьмич та директорка територіального центру Інна Мацьоха. Іменинникам вручили грошову допомогу та подяку від міського голови за багаторічну сумлінну працю на благо громади.

Також до іменинників у відділення завітали україночки фольклорного колективу «Журавка», які піснями та віршами привітали мешканців центру.

«Бажаємо Вам, щоб Ваше здоров’я та дух міцніли з кожним днем, а настрій був тільки сонячним. Нехай життя наповнюється радістю від усвідомлення того, скільки важливих справ було зроблено за всі ці роки. Нехай Ваш подальший життєвий шлях буде легким і світлим, а в душі панує гармонія та спокій», – приєднується до привітань колектив територіального центру та підопічні відділення.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024