Володимир: у філії центру зайнятості розповіли про військову службу за контрактом

27 Березня 2024, 11:11
Робоча зустріч в центрі зайнятості 239
Робоча зустріч в центрі зайнятості

У Володимир-Волинській філії Волинського обласного центру зайнятості відбувся мініярмарок вакансій за участі представника Володимир-Волинського РТЦК та СП.

Захід мав на меті залучення до військової служби за контрактом та вступу до вищих військових навчальних закладів. Про це пишуть на сторінці міської ради Володимира.

Старший інструктор відділення рекрутингу та комплектування, головний сержант районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Оксана Волкова поінформувала зареєстрованих безробітних про можливість проходження військової служби за контрактом в Збройних силах України. Фахівчиня ознайомила присутніх з вимогами до оформлення документів, місцем проходженням служби і оплатою за контрактом.

Також жінка наголосила на своєчасності виплати грошового забезпечення, а також наявності пільг при вступі у вищі навчальні заклади під час проходження служби за контрактом.

«Основними вимогами до претендентів є стан здоров’я та хороша фізична підготовка з висновком медичної комісії, психологічна стійкість до стресового впливу факторів різноманітних ситуацій, що виникають під час служби», – йдеться в дописі.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024