У Володимирі відбудеться благодійний концерт Павла Дворовського

27 Березня 2024, 16:48
Вʼячеслав Дворовський, Павло Дворовський та Павло Дворовський молодший АНОНС 186
Вʼячеслав Дворовський, Павло Дворовський та Павло Дворовський молодший

У Володимирі відбудеться концерт Народного артиста України Павла Дворського. Захід проходитиме за спеціальною програмою благодійного туру-марафону на підтримку 211 пантонної Бригади.

Концерт відбудеться 7 квітня о 16:00 у Центрі культурних послуг міста. Про це видання Район.Володимир інформують організатори.

«За часів Другої світової війни славетний Черчилль сказав: «За що нам боротися, як не за свою культуру?»  Він мав рацію, врятувавши весь світ від зла та занепаду. Так само і нині наші хлопці воюють у першу чергу за культурно-духовні цінності своєї нації», – йдеться в дописі.

Це головні цінності української естради на чолі з щирими побратимами: Володимиром Івасюком, Назарієм Яремчуком, Василем Зінкевичем та Павлом Дворським.
Довідково: останній з них присвятив золотий час свого 70-річчя концертам на підтримку ЗСУ, адже Україні понад усе потрібна перемога над вселенським злом. Разом із синами він приїде до нашого міста 7-го квітня не тільки з культурною місією, а й підтримати бійців інженерної 211 бригади на передовій.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024