В Устилузькій міській раді відбулося засідання сесії: які питання погодили

28 Березня 2024, 14:53
Устилузька міська рада ФОТО 170
Устилузька міська рада

Відбулася тридцять четверта сесія Устилузької міської ради восьмого скликання. На засіданні сесії розглянуто 29 питання.

Зустріч проходила 28 березня. Про результат сесії пишуть на сторінці Устилузької громади.

Сесія затвердила звіт з реалізації Стратегії розвитку Устилузької об’єднаної міської територіальної громади Волинської області на 2017-2025 роки. Внесли зміни до рішення сесії Устилузької міської ради «Про бюджет Устилузької міської територіальної громади на 2024 рік.

Депутати затвердили комісію з розгляду скарг щодо прийнятих адміністративних актів, процедурних рішень, дій чи бездіяльності Устилузької міської ради, міського голови, виконавчих органів ради з питань реалізації власних повноважень, а також координаційну раду  з питань запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі, протидії торгівлі людьми та забезпечення гендерної рівності на території  Устилузької міської громади.

Депутати підтримали внесення змін до Програми фінансування заходів з мобілізаційної підготовки та мобілізації, призову на військову службу, територіальної оборони, підтримки військових частин Устилузької міської ради на 2024 рік та до Програми та Порядку затверджених рішенням міської ради «Про затвердження Програми соціального захисту населення Устилузької міської ради на 2024-2026 роки».

Затвердили рішення щодо:

  • створення Органу з питань охорони культурної спадщини Устилузької міської ради;
  • затвердження Програми забезпечення  заходів з національного спротиву на територіальної Устилузької  теріторіальної громади на 2024-2025 роки; 
  • затвердження Програми поводження з безпритульними тваринами на території населених пунктів Устилузької міської територіальної громади на 2024-2026 роки.

З усіх питань порядку денного прийняли відповідні рішення, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті громади. Також начальник відділу земельних ресурсів, просторового планування, містобудування та архітектури міської ради озвучила 15 земельних питань.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024