У Володимирі вручили посмертні та прижиттєві військові нагороди

28 Березня 2024, 19:41
У Володимирі нагородили військових ФОТО 165
У Володимирі нагородили військових

У Володимирській міській раді відбулося вручення державних нагород військовослужбовцям нашої громади, а також рідним полеглих бійців.

Урочистий захід проходив 28 березня перед початком чергового засідання виконавчого комітету міської ради.

Вручив державні нагороди начальник Володимир-Волинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки підполковник Валентин Корнієнко.

«Нагороди Героїв, які віддали за нашу незалежність та свободу найцінніше – свої життя, передаю у руки членів родин полеглих захисників, де вони зберігатимуться як пам’ять про подвиг їхніх найрідніших. Також маю за честь вручити нагороди тим хлопцям, які уже звільнились, гідно виконавши свій громадянський та військовий обов’язок протягом багатьох років служби», – зазначив Валентин Корнієнко перед тим, як вручити нагороди.

Відповідно до указу Президента України від 17 березня 2023 року орденом «За мужність» ІІІ ступеня нагородили солдата Павла Плісака (посмертно). Нагороду отримала матір військовослужбовця Алла Плісак.

Відповідно до указу Президента України від 24 листопада 2023 року орденом «За мужність» ІІІ ступеня нагородили солдата Павла Марчака (посмертно). Нагороду отримали дружина та донька військовослужбовця Ірина і Ольга Марчак.

Також відповідно до указу Президента України від 15 вересня 2023 року медаллю «За військову службу Україні», а також за наказом Головнокомандувача Збройних Сил України від 13 жовтня 2023 року почесним нагрудним знаком «Золотий хрест» нагородили солдата Анатолія Куляса. Відзнаки отримали дружина Іванна та син Микола Куляс.

Медаль «За військову службу Україні» та почесний нагрудний знак «Сталевий хрест» отримав Петро Мисанюк. Почесним нагрудним знаком «Срібний хрест» відзначили Віталія Кузнєчихіна.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024