Володимирчанка отримала відзнаку та премію з нагоди професійного свята

09 Вересня 2018, 15:27
Почесною грамотою обласної державної адміністрації та премією відзначили Ольгу Шульгач - контролера газового господарства Володимир-Волинської дільниці відділу обслуговування вузлів обліку газу управління метрології. 2112
Почесною грамотою обласної державної адміністрації та премією відзначили Ольгу Шульгач - контролера газового господарства Володимир-Волинської дільниці відділу обслуговування вузлів обліку газу управління метрології.

Концертом, квітами та преміями відзначали свято і волинські газовики – працівники публічного акціонерного товариства «Волиньгаз».

Захід відбувся 7 вересня 2018 року. На урочистостях були присутні голова обласної державної адміністрації Олександр Савченко, заступник голови обласної ради Олександр Пирожик, секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт, голова правління ПАТ «Волиньгаз» Мирослав Коротя та інші почесні гості, - інформує відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Так, керівник найвищої виконавчої гілки влади в області зробив екскурс в газову історію України та побажав працівникам галузі гідної оцінки їхньої нелегкої праці:
- Ви забезпечуєте надійне транспортування газу, ви гарантуєте нам поставку. Окрім того, Волинь – серед лідерів у підготовці до опалювального сезону в Україні. І це ваша заслуга, спільно з владою та підприємцями. Я розумію ваші завдання та складності, адже сам декілька років працював у газовій галузі. І тому, я щиро розділяю сьогодні ваші успіхи. Я бачу в залі чудові українські обличчя, бачу в очах оптимізм, що все в Україні буде добре – тож бажаю вам завжди нести у собі вогонь надії на краще, нехай ваша праця буде гідно оцінена, а родини живуть у благополуччі, - побажав Олександр Савченко.

Окрім того, за сумлінну працю, високий професіоналізм, значний особистий внесок у вирішення питань газопостачання і газифікації в області та з нагоди професійного свята - Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості нагороджено працівників публічного акціонерного товариства «Волиньгаз».

Зокрема, почесною грамотою обласної державної адміністрації та премією відзначили Ольгу Шульгач - контролера газового господарства Володимир-Волинської дільниці відділу обслуговування вузлів обліку газу управління метрології.

Читайте також: У Володимирі провели і благословили капелана, який їде на Схід





 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024