Живність, свіжина, городина та риба: чим ярмаркували у Володимирі

13 Жовтня 2018, 16:17
Живність, свіжина, городина та риба: чим ярмаркували у місті на Волині 4781
Живність, свіжина, городина та риба: чим ярмаркували у місті на Волині

У суботу у Володимирі-Волинському був проведений перший осінній ярмарок, на якому свою продукцію представляли понад 130 учасників не тільки з Волині, а й Кіровоградської, Черкаської та Вінницької областей. 

Про це інформує Оксана Субицька, начальник управління економічного розвитку та інвестицій виконавчого комітету міської ради

На ярмарку жителі та гості міста мали можливість обрати із широкого асортименту м’ясо-молочні продукти, живу та морожену рибу, хлібобулочні та кондитерські вироби, бакалію, цукор, овочі. 

Різноманітним був вибір сезонних овочів та фруктів, охочих запастись на зиму капустою, морквою, буряком, картоплею було достатньо. Але найбільшими були черги за капустою (по 5 грн. за кг), за цибулею (по ціні від 8 до 9 грн. за кг). Прикро, що одна із продавців користувалась довірою покупців та продавала цибулю за вищою ціною, ніж була заявлена.

Традиційно черги утворились до продавців м'ясної продукції. Продавці з живою рибою пропонували придбати коропа за 55 грн. за 1 кг., карась вартував 30-33 грн. Також, гості ярмарку мали можливість придбати свіжоморожену рибу за доступними цінами. Не залишались без роботи і продавці копченої риби. Свою продукцію на ярмарку представляло ТзОВ «Волиньморепродукт».

За доброю традицією до міста Володимира-Волинського завітало Братство бджолярів землі Волинської «Ройовий стан», які презентували не тільки смачну, а й таку корисну для здоров’я медову продукцію.
Справжньою окрасою ярмарку стали квіти хризантем, саджанці декоративних та плодових дерев, які заполонили весь простір біля Культурно-Мистецького Центру.

Читайте також: У Володимирі підписали Меморандум про взаємодію із Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ)

1















 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024