Володимир - Волинський міськрайонний центр зайнятості: для безробітних організували екскурсію в майстерню Анатолія Бойка

27 Вересня 2017, 14:37
7321

25 вересня для реалізації освітнього проекту «Школа підтримки культури і туризму» Володимир - Волинський міськрайонний центр зайнятості організував екскурсію для безробітних, зацікавлених відновленням народних промислів та сферою туризму, в майстерню народного умільця, митця Анатолія Бойко

Віднедавна член Всесвітньої Асоціації художників по яйцю та рекордсмен України Анатолій Бойко має більш комфортне приміщення для роботи над своїми шедеврами, для занять із учнями та гарну виставкову залу, де охоче приймає усіх бажаючих . Він самотужки опанував 17 напрямків у мистецтві , є автором двох унікальних технік , яким немає аналогів у світі.

Пан Анатолій залюблений у свою справу, для якої необхідно мати віртуозність ювеліра : різьблення по яєчній шкарлупі, обковування яєчної шкарлупи металом, витягування шкарлупи. Він має найбільшу в світі колекцію експонатів з яєчної шкарлупи, оздобленої металом , кожен з них є унікальним і неповторним . Власне за це його і називають волинським Фаберже, а його роботи добре відомі не тільки в Україні але і у світі.

Народний умілець готовий ділитися секретами своєї майстерності, проводить майстер – класи , приймає учнів та мотивує оточуючих наполегливо працювати над собою , шукати можливості для самореалізації та духовного зростання через художню творчість, бути майстром своєї справи.

Життєва історія Анатолія Бойка є прикладом в пошуках нових можливостей до самореалізації та активної зайнятості для учасників заходу .





 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024