Відеролик про офіцера 51-ї ОМБр отримав відзнаку та приз глядацьких симпатій

03 Жовтня 2017, 11:12
7929

Відеролик про офіцера 51-ї ОМБр Олександра Кондисюка, знятий працівниками центральної міської бібліотеки Нововолинської ЦБС, отримав відзнаку від облдержадміністраціїОДА та спеціальний приз глядацьких симпатій за результатами голосування у соціальній мережі Facebook.

Про це йдеться на сайті Нововолинської центральної міської бібліотеки.

26 серпня 2014 року на Волинь прийшла звістка, що нібито в зоні АТО загинув майор 51-ої бригади нововолинець Олександр Кондисюк.

На щастя, це була помилка. Майор Кондисюк потрапив оточення й опинився в полоні. Згодом один з бойових побратимів упізнав його на відео, яке сепаратисти зняли у Сніжному. Так рідні дізналися, що Олександр живий.

Наприкінці 2014 року Олександр, разом із іншими українськими бранцями повернувся додому. Хлопців, а це були переважно військовослужбовці 51-ї ОМБр, урочисто зустрічали у Луцьку, Володимирі, Нововолинську.



Працівники центральної міської бібліотеки Нововолинської ЦБС створили відеосюжет «Олександр Кондисюк – наш офіцер-герой», який представили на обласному огляді-конкурсі відеосюжетів серед районних (міських) ЦБС «Я – патріот: новий формат».

Підбиття підсумків конкурсу відбулося 27 вересня 2017 року у Волинській обласній бібліотеці для юнацтва.

За участь у конкурсі колектив отримав:

- диплом за зайняте ІІ місце та бібліотечку книг на суму 500 гривень від управління культури Волинської обласної державної адміністрації

- спеціальний приз глядацьких симпатій за результатами голосування у соціальній мережі Facebook

- подарунковий сертифікат Олександру Кондисюку від волонтерського руху «Меценати – для солдата».

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024