Як згадали Володимирщину у промоційному каталозі «Волинь унікальна»

24 Листопада 2017, 13:54
4939

У межах Програми розвитку туризму та рекреації в області на 2016-2020 роки департамент інфраструктури та туризму Волнської ОДА розробив та видав новий промоційний каталог «Волинь унікальна».

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив завідувач сектору туризму Волинської обласної державної адміністрації Стас Ольшевський.

За його словами, наразі глянець надрукували польською мовою, а невдовзі з’являться україно- та англомовна версії.

«Каталоги будуть розміщені у центрах туристичної інформації та поїдуть на міжнародні виставки, де будуть розповсюджуватись із об'єднаного національного стенду України», - зазначає Стас.

На сторінках промоційного глянцю (польською, українською та англійською мовами) представлено пам'ятки архітектури, музеї, унікальні та історичні місця, заклади проживання (готелі, бази відпочинку, хостели, садиби), лікування (санаторії) та харчування.
 
До речі, до каталога увійшло чимало історичних та архітектурних пам'яток, розміщених на території Володимирщини.
Серед них: Успенський собор (м. Володимир-Волинський), Зимнівський Святогорський жіночий монастир, музей-садиба Ігоря Стравінського (м.Устилуг).
 
Серед заходів, які презентовані у каталозі, згадується гастрономічний фестиваль «Смаковиця по-володимирськи» та фестиваль «Княжий», який цьогоріч тільки почав писати свою історію.
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024