Володимирщина: Відзначили педагогів, які підготували призерів обласних олімпіад

03 Березня 2018, 16:50
1873

Учителів району, які підготували призерів обласних олімпіад, відзначили Почесними грамотами

Одним із пріоритетних завдань сучасної школи є створення умов, які забезпечують виявлення та розвиток талановитих дітей, а участь у предметних олімпіадах - яскравий показник ефективної роботи з обдарованою молоддю, - йдеться на сторінці Володимир-Волинської районної державної адміністрації.

2 березня під час засідання колегії відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, голова РДА Наталія Василець, заступник голови районної ради Алла Мельник та начальник відділу освіти, молоді та спорту РДА Оксана Бігун відзначили кращих педагогів району, які підготували призерів ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських предметних олімпіад.

«Сьогодення та реалії освіти об’єднали нас для спільної розмови про вчителя та школу, про новації та досвід. Ці теми актуальні споконвічно для педагогічного загалу. І серед тих освітян, які прагнуть по-справжньому перетворити свої знання у дію, перевести концептуальне бачення інноваційних педагогічних процесів у практичну площину й вчителі нашого району, - звернулася Оксана Бігун до педагогів краю.- І вже сьогодні ми хочемо відзначити тих, які ґрунтовно підготували своїх учнів до участі у предметних олімпіадах обласного рівня».

До слова, у ІІІ етапі Всеукраїнських учнівських предметних олімпіад взяли участь 32 учні загальноосвітніх шкіл Володимир-Волинського району, 15 із яких стали призерами.

Відтак, за результативну роботу з обдарованими дітьми та підготовку призерів обласних олімпіад Грамотами відділу освіти, молоді та спорту відзначили:

  • вчителя української мови та літератури загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. с. Хобултова Жанну Петрівну Карпук;
  • вчителя історії загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. с. Хобултова Валентину Василівну Сичук;
  • вчителя історії загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. с. Овадне Петра Степановича Петрука;
  • вчителя біології загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. с. Овадне Тетяну Михайлівну Шоцьку;
  • вчителя географії загальноосвітньої школи І-ІІ ст. с. Хмелівка Сергія Андрійовича Литвинчука;
  • вчителя історії загальноосвітньої школи І-ІІ ст. с. Хмелівка Євгена Євгеновича Цизя.

Із вітальним словом звернулася до освітян району і голова райдержадміністрації Наталія Василець:

«Цього року учні Володимир-Волинського району у ІІІ етапі Всеукраїнських предметних олімпіад здобули 15 призових місць. Це підтверджує те, що нам є чим гордитися. Разом із вами ми сьогодні йдемо в ногу з часом, наш район бере активну участь у процесі децентралізації, реформується освіта, впроваджуються стандарти Нової української школи.

Це все дозволяє наблизитись до європейського освітнього простору. І як бачимо зараз, уряд зацікавлений в тому, щоб вас, учителів, максимально стимулювати до навчального процесу не тільки реформами, а й фінансово.

Виховуючи сучасну молодь, ви взяли на себе відповідальну місію, в тому числі й державотворення. Тож бажаю кожному із вас міцного здоров’я, родинного затишку, злагоди, невичерпаної життєвої енергії, творчого росту та вдячних учнів, які радуватимуть вас своїми досягненнями та перемогами».


1



 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024