У Володимирі відкрили і освятили ізолятор тимчасового тримання

18 Липня 2018, 15:52
4566

Сьогодні, 18 липня 2018 року, в урочистій обстановці  у Володимир-Волинському відділі поліції було відкрито ізолятор тимчасового тримання.

Капітально відремонтоване і оснащене відповідно до вимог приміщення призначене для  затримання осіб, які вчинили злочин, і будуть в ньому утримуватись до вирішення питання по суті, або ж особи, покарані за адмінправопорушення, відбуватимуть тут адмінарешт, - інформує прес-служба мерії. 

В планах відділу поліції – в ІТТ буде нести службу понад 20 поліцейських, повністю штат ще не укомплектовано. Досьогодні, відчуваючи незручність і несучи великі фінансові витрати, володимирські правоохоронці були змушені возити затриманих правопорушників у Луцьк, Нововолинськ, Ковель. З метою вирішення оперативних завдань Володимир-Волинський відділ поліції отримав ще й новий службовий автомобіль “Форд”.

На урочистому заході побували генерал поліції ІІІ рангу, начальник Головного управління Національної поліції у Волинській області Петро Шпига, міський голова Петро Саганюк.

Аби зроблена справа служила на благо міській громаді – освячення приміщення провів архієпископ Матфей.


Як наголошують у мерії, міська влада завжди намагалась підтримати правоохоронців в місті і сприяла розвитку системи органів поліції. Так, зокрема, за ініціативи міського очільника Петра Саганюка депутати міської ради двічі виділяли кошти з міського бюджету на капітальний ремонт ізолятора – субвенція з міського у державний бюджет була перрахована у 2017 році  у сумі 500,0 тис. грн., у 2018 році – у сумі 198,0 тис. грн.

Читайте також: У княжому місті «накрили» два гральні заклади


Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024